Bobbie (Stamboom)

Moeder: Layla van de Kruisvliethoeve
Vader:   Cian Cisco van Norashtin

Bobbie is geboren op 25 maart 2005 bij Cattery Van Dierdonk te Helmond. Toen wij bij hem gingen kijken, waren we op slag verliefd op hem. Die blik in zijn ogen deed je gewoon werkelijk doen smelten. Bobbie was een aandoenlijk, mollig kitten voorzien van een flinke onderkin :)

Karakter:
Hij is uitgegroeid tot een mooie, stevige kater van 6 kilo schoon aan de haak! Het meest leuke aan hem vinden wij zijn koppie… dat spreekt boekdelen. Je ziet meteen aan zijn gezichtsuitdrukking in welke ‘mood’ hij is. Tevreden, ondeugend, verontwaardigd, geïrriteerd, verbaasd, noem maar op! :) Verder kan hij ineens ontzettend met je willen knuffelen. Als hij daar eenmaal zin in heeft, is hij ook echt niet meer te stoppen haha. Ook melkt hij graag in m’n haren als hij daar de kans voor krijgt. Daar geniet hij zo intens van, dat hij niet eens meer doorheeft wat er om zich heen gebeurd. Gekgenoeg is Bobbie niet gek op snoepjes. Dat zou je wel denken als je zijn mollige postuur bekijkt ;) Ook eet hij als laatste van de drie zijn brokjes of natvoer op. Alles op zijn dooie gemak…Tja, en dan zit de kans erin dat Lucas door begint te krijgen dat er in zijn bakje nog wel wat lekkers zit. Bobbie laat zich dan ook met gemak wegduwen door dat kleine dondersteentje. Kortom Bobbie is een echte goedsul, doet niemand een vlieg kwaad. Hij was zelfs eerst bang voor de kleine Lucas toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten haha. Hij kan daarentegen ook ontzettend ondeugend zijn. Hij heeft overal maling aan. Een grote mond opzetten of hem natspuiten met water, nadat hij iets gedaan heeft wat niet mag, helpt bij hem niet. Dan kan hij je echt zó vertederend en onschuldig aankijken haha. Nou, probeer dan met die blik in zijn ogen maar boos te blijven…dat lukt je niet, kan ik je vertellen ;)

Bobbie zijn hobby’s zijn:
Spelen met flessendopjes, stiekem het aanrecht opspringen, plantjes perforeren met zijn tanden, plasticzakken kapot ‘graven’, snel naar buiten sprinten zodra je de deur opendoet, op jacht gaan naar brood en dat vervolgens verspreiden door je keuken, in de wasbak slapen, in het ligbad donderjagen,
in m’n volle boodschappentas springen, er vandoor gaan met je kerstballen/paasversiering,
papieren tafelkleden verscheuren en ‘meehelpen’ met de was en beddengoed verschonen :)

Nieuwtjes:

05-11-2006
Vandaag weer nieuwe foto's gemaakt van de jongens, maar dat was aardig lastig zonder voldoende daglicht. Ik was daarom genoodzaakt om de flitser te gebruiken, wat helaas geleidt heeft tot minder mooie foto's.

08-12-2006
Vandaag de kerstboom opgezet, de eerste kerstbal vloog er al na 5 minuten al uit...Ben erg benieuwd of de boom het houdt totaan de kerst ;-)

12-12-2006
Bobbie heeft zijn wilde haren nog steeds niet verloren. Nog steeds blijft hij mijn (inmiddels nieuwe) plantjes perforeren en steelt, als hij de kans krijgt, nog steeds het brood onder je neus vandaan! haha


01-04-2007
Vandaag de jongens onder toezicht op het dakterras gelaten. Het was lekker weer, ze genoten ervan!

01-10-2007
Zo, nu de herfst al bijna begonnen is zullen ze ook het dakterras niet meer op mogen. En dat is maar goed ook, want ze beginnen steeds brutaler te worden. Zodra de schemering begint peren ze 'm naar de buren. En ze weten het,...des te leuker vinden ze het blijkbaar!

08-10-2007
Vandaag Bobbie een eensdagskuiken voorgeschoteld. Na er even aan geroken te hebben liet hij het compleet links liggen,...not interesting! Bobbie loopt sowieso nooit hard voor snoepjes, natvoer of andere lekkernijen, dat zou je niet verwachten hè aan z'n lichaamsbouw te zien ;-)


Foto's,
klik op de thumbnails voor een grotere foto!
(U kunt een Active-X beveiligingswaarschuwing krijgen, deze kunt u gerust accepteren)

 

Vanaf maart 2005

 

 

 

augustus 2006

 

 

september 2006

 

 

oktober 2006

 

 

november 2006


 

 

april 2007


 

 

oktober 2007